O nama

O nama

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Angela” organizovana je po uzoru na savremene evropske ordinacije iz ove oblasti.

Smještena je u poslovnom centru “Razvršje”, u neposrednoj blizini glavne Autobuske stanice u Podgorici, na površini od 230m2. Udoban prostor, prijatan ambijent i visoko stručni kadar, omogućava nam da Vam, kao korisnicima naših usluga, pružimo sve što je potrebno, na jednom mjestu.

Raspolažemo sa medicinskom opremom poslednje generacije za tretman i liječenje svih kategorija mišićno-skeletnih bolesti i povreda kod svih starosnih grupa.

Kombinujući iskustvo, stručnost, savremenu medicinsku tehnologiju i inovativne metode, u stanju smo da uz preciznu dijagnostiku postignemo željene rezultate u liječenju i rehabilitaciji širokog spektra povreda i bolesti mišićnog, nervnog ,koštanog sistema, kako u ordinaciji, tako i na terenu, bez obzira na složenost problema.

Težeći trajnijim efektima liječenja i efikasnim rezultatima, naš imperativ je koncept koji podrazumijeva multidisciplinaran i individualan pristup pacijentima. U odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca, formirali smo specijalizovane timove, koji sprovode rehabilitaciju u sledećim oblastima:

Rehabilitacija osoba starije dobi,

Rehabilitacija sportista,

Rehabilitacija djece ometene u razvoju,

Tretmani riziko beba,

Rehabilitacija trudnica/ porodilja i pružanje psihološke podrške,

Edukacija o aktivnostima dnevnog života kod pacijenata sa diskus hernijom.

Naš stručan tim čine:

2 magistra fizikalne medicine za djecu i odrasle,

5 specijalista fizikalne terapije primarnog nivoa,

1 fizioterapeutski tehničar.

Kontinuirana edukacija kadra i najnovija tehnologija iz oblasti rehabilitacije zaslužne su za naš uspjeh u radu sa pacijentima.

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju “Angela” ulaže u nove tehnologije i moderne načine liječenja, te je kao takva, prva i za sada jedina u Crnoj Gori uvrstila Krio saunu u svoju ponudu. Pored ustaljenih i opšte poznatih tretmana, u našoj ustanovi čvrsto vjerujemo u pristup i tehnike liječenja hladnoćom.

Samim tim, naša misija se ogleda i u podizanju svijesti populacije o važnosti liječenja na ovaj način, o njegovom izuzetnom efektu, koji je i studijski potvrđen u svim zemljama Evrope, i koristi se već uveliko.

Koncept koji je usaglašen u Evropi vezan za tretmane u Krio sauni važi i kod nas, i prema tome, strogo se poštuje i reflektuje u dva pravca:

1. Preventivni

Ovaj pravac podrazumijeva specijalne tretmane za podizanje imuniteta, regeneraciju kože, i tretmane koji pozitivno utiču na smanjenje stresa, kao i mnoge druge.

2. Terapijski

Ovaj pravac se bazira na liječenju, sa fokusom na bolesti mišićnog sistema i povreda kod sportista, kod kojih su efekti i učinkovitost terapije, inače, veoma izraženi, sa izuzetno djelotvornim dejstvom. Osim toga, terapijski pravac se sprovodi i kod poremećaja rada endokrinih žlijezda i raznih kožnih oboljena, od kojih je najviše efekta pokazala pri liječenju dermatitisa i psorijaze.

1. Preventivni

Ovaj pravac podrazumijeva specijalne tretmane za podizanje imuniteta, regeneraciju kože, i tretmane koji pozitivno utiču na smanjenje stresa, kao i mnoge druge.

2. Terapijski

Ovaj pravacse bazira na liječenju, sa fokusom na bolesti mišićnog sistema i povreda kod sportista, a kod kojih su efekti i učinkovitost terapije veoma izraženi, sa izuzetno djelotvornim dejstvom. Osim toga, terapijski pravac se sprovodi i kod poremećaja rada endokrinih žlijezda i raznih kožnihh oboljena, od kojih je najviše efekta pokazala za dermatitis i psorijazu.

Svaki čovek je tvorac svoga zdravlja ili svoje bolesti, a preventiva je prvi korak ka zdravlju, s’ toga posjetite nas, zakažite pregled, konsultativni razgovor ili tretman, i dozvolite nam da budemo Vaš saveznik ka dobrom zdravlju, a mi ćemo učiniti sve da opravdamo Vaše povjerenje